Clicky

 
Transport Online - DSV verkoopt Airflo aan Dutch Flower Group

DSV verkoopt Airflo aan Dutch Flower Group

DSV verkoopt Airflo aan Dutch Flower Group
08-05-2020 16:42 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

AALSMEER - DSV Panalpina A/S, momenteel grootaandeelhouder van Panalpina Airflo, heeft de intentie om de activiteiten van Panalpina Airflo (Airflo) in zowel Kenia als Nederland aan de minderheids-aandeelhouder Dutch Flower Group (DFG) te verkopen. Toestemming voor deze transactie door de lokale autoriteiten in Nederland en Kenia wordt in de komende maanden verwacht.

Het specialisme van Airflo ligt binnen de handling en logistieke services van verse producten (‘perishables’) via luchtvracht, zoals verse snijbloemen en groenten.

DFG geeft aan verheugd te zijn met de mogelijkheid om Airflo binnen haar familie van bedrijven te mogen opnemen. Met de know-how die DFG vanuit haar sierteeltactiviteiten heeft ontwikkeld liggen er grote kansen om de supply chain vanuit Afrika verder te versterken met de meest optimale koelketen vanuit de expertise van Airflo, voor zowel haar eigen bedrijven en de bestaande Airflo klanten, bij zowel de import vanuit Kenia van verse snijbloemen als andere perishables, zoals groenten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden