Clicky

 
Transport Online - Twee nieuwe IVECO S-WAY voor Transportbedrijf Sevriens

Twee nieuwe IVECO S-WAY voor Transportbedrijf Sevriens

Twee nieuwe IVECO S-WAY voor Transportbedrijf Sevriens
07-05-2020 17:00 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

KONINGSBOSCH - Transportbedrijf Sevriens gaat met twee stuks IVECO S-WAY in Magirus uitvoering in stijl de weg op in Nederland, Duitsland en België. IVECO NLS, IVECO Schouten en het familiebedrijf uit Koningsbosch zijn trots op de laatste uitbreiding van de vloot, waardoor deze nu bestaat uit 66 IVECO's. De twee nieuwe IVECO S-WAY's  zijn de paradepaarden van de rijke stal aan trucks en vormen een prachtig visitekaartje voor zowel IVECO als Transportbedrijf Sevriens.

De 'Sevriens' trucks zijn voorzien van een zuinige Cursor 11 motor met 460 pk en verschillen qua uiterlijk op een paar details van de originele demo's. Zo is de achterwand half blauw, half rood en zijn de velgen rood gespoten. Het volledige spuitwerk en de belettering is gedaan door Cranen uit Heeswijk-Dinter.

Succesvolle samenwerking zet zich verder voort

Vol enthousiasme vertelt Piet Sevriens over zijn kindje, het familiebedrijf met de prachtige IVECO-trucks: "Door de inzet van onze medewerkers zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste vervoerders van kalkzandstenen in Europa. De ervaringen met IVECO zijn altijd goed geweest en het product is steeds beter geworden. Daarnaast werken we al jarenlang fijn samen met Martin Nieuwenhuizen en Bert Mingels van IVECO Schouten/IVECO NLS. Zij zijn altijd bereikbaar om het gesprek aan te gaan en bereid om goede service te leveren. We zetten daarom onze succesvolle samenwerking graag verder voort."

Optimaal comfort

De IVECO S-WAY's zijn volledig uitgerust met een automatisch geregelde airco & verwarming door een onder de cabine geïntegreerde standairco en standkachel. Daarnaast beschikken de chauffeurs over een lederen stuurwiel, een Hi-Comfort lucht geveerde en geventileerde chauffeursstoel, een bed in drie delen en met opklaptafel, een drievoudig verstelbare bijrijdersstoel en een koelkast met een inhoud van 24 liter. Bovendien staat de chauffeur door het Hi-Connect infotainmentsysteem met TomTom trucknavigatie en de ingebouwde Connectivity box in rechtstreekse verbinding met Piet en zijn fleetmanager. Hierdoor hebben zij in realtime zicht op de actuele locatie rij- en rusttijden, de rijstijl van de chauffeur, het brandstofverbruik en de 'gezondheid' van de truck.

Naast het comfort voor de chauffeurs, is er ook gedacht aan de monteurs in de werkplaats bij Transportbedrijf Sevriens. Zij kunnen gebruik maken van een elektronische kantelpomp, zodat zij met één druk op de knop de cabine van de IVECO S-WAY kunnen kantelen.

Transportbedrijf Sevriens

Sinds jaar en dag rijdt Transportbedrijf Sevriens al met IVECO. Piet licht de logische keuze voor de IVECO S-WAY graag toe: "Als je een grote vloot hebt, zoals wij, dan is het handig om met 1 merk te rijden. Hierdoor hoeven wij alleen IVECO-onderdelen te bestellen. Dit scheelt geld en tijd voor onze monteurs in de werkplaats." De twee Magirus trucks van Transportbedrijf Sevriens worden ingezet om kalkzandstenen te vervoeren naar diverse bouwplaatsen in België, Nederland en Duitsland. De benodigde stenen halen zij op bij de Xella Kalkzandsteenfabriek in Koningsbosch. IVECO NLS wenst de chauffeurs van Transportbedrijf Sevriens veel veilige kilometers toe.

Foto's

 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden