Clicky


 


Stoeptegel door raam politieauto gegooid

Stoeptegel door raam politieauto gegooid [+foto]
07-05-2020 12:31 | Misdaad | auteur Redactie

AMSTERDAM - In de nacht van woensdag op donderdag hebben onbekende personen met brute kracht een stoeptegel door het achterraam van een rijdende, surveillerende politieauto in Amsterdam gegooid. De twee inzittende agenten kwamen met de schrik vrij. De recherche is een onderzoek gestart en wil erg graag weten wie verantwoordelijk is voor deze absurde en levensgevaarlijke actie. De politie doet aangifte van poging doodslag en/of poging zware mishandeling en vernieling.

Het is kort na middernacht als twee agenten een surveillanceronde doen in de Burgemeester Tellegenbuurt in Amsterdam Zuid. Op de Lutmastraat, ongeveer ter hoogte van de kruising met de Burgemeester Tellegenstraat, worden ze opgeschrikt door een enorme harde klap en glasgerinkel. De glassplinters raken hen in het gezicht. Dan blijkt dat in een van de achterramen een groot gat zit. Bij het voeteneinde van de achterbank ligt een stoeptegel.

Van een mogelijke dader of daders ontbreekt ieder spoor. De politie wil graag weten wie voor deze actie verantwoordelijk is en vraagt hierbij de hulp van het publiek. Daarom komen wij graag in contact met mogelijke getuigen, aldus de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,267
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats