Transport Online - Princess Cruises gelast alle cruises tot einde van de zomer af

Princess Cruises gelast alle cruises tot einde van de zomer af

Princess Cruises gelast alle cruises tot einde van de zomer af
07-05-2020 08:37 | Cruises | auteur ANP

SANTA CLARITA - Cruiseonderneming Princess Cruises heeft alle cruises tot en met het einde van de zomer afgelast vanwege de coronacrisis. De Amerikaanse rederij maakte bekend dat door het verminderde vliegverkeer, de sluiting van havens en andere factoren die impact hebben op het internationale reizen, de pauze in alle activiteiten wordt verlengd.

"Het is met grote teleurstelling dat we een verlenging van de pauze in onze activiteiten moeten aankondigen en het afgelasten van cruisevakanties", liet Jan Swarz, de voorzitter van Princess Cuises weten. "Het doet ons zeer als we denken aan de situatie van onze bemanningsleden, onze businesspartners en de gemeenschappen die we bezoeken."

Princess Cruises wil klanten die een reis hebben geboekt compenseren met vouchers om op een later moment een cruise te maken. Een aantal cruiseschepen van de rederij kwam dit jaar negatief in het nieuws door de vele coronabesmettingen aan boord.

De cruiserederij is onderdeel van 's werelds grootste cruisebedrijf, Carnival Cruises. Een ander merk van dat bedrijf, Holland America Lines, maakte bekend alle cruisereizen in Europa, Canada en Alaska voor deze zomer te hebben geschrapt.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,748
Diesel1,413

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions