Transport Online - Twintig Used Renault Trucks voor S'Jegers

Twintig Used Renault Trucks voor S'Jegers

Twintig Used Renault Trucks voor S'Jegers
05-05-2020 13:45 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

LAAKDAL - Het dynamisch familiebedrijf uit Laakdal dat sinds 1995 service hoog in het vaandel draagt is gespecialiseerd in het veilig en punctueel verzetten van verschillende soorten cargo’s. In het kader van de verjonging van de vloot koopt S’Jegers 20 Used Renault Trucks T460 bij Garage Noyens in Olen.

De Renault Trucks worden aangedreven door een 11 liter Euro 6-motor met 460 pk in een 4x2-configuratie met gerobotiseerde Optidriver-transmissie, met Voith retarder en een dieseltank van 900L. De tweedehands vrachtwagens zijn volledig geïnspecteerd aan de hand van een checklist met 200 controlepunten. Deze inspectie volgt de standaardprocedures van de fabrikant en werd uitgevoerd door getrainde vakmannen.

Voor de aankoop van de tweedehandse Renault Trucks werd een ENDURANCE Start & Drive onderhoudscontract voor 2 jaar afgesloten met een gunstige vaste prijs voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt en tot 25 procent korting op de originele Renault Trucks -vervangingsonderdelen bij eventuele reparaties. De voertuigen werden gefinancierd door Renault Trucks Finance Services (RTFS).

Voor S’Jegers is de aankoop van deze recente Used Renault Trucks een snelle en budgetvriendelijke manier om hun doelstelling van een volledig schoon wagenpark te realiseren met alle wagens die voldoen aan de Euro 6 emissienorm. Bovendien is de garage Noyens reeds lang gekend bij S’Jegers als een betrouwbare partner.

Foto's

 • Van Dodewaard
  Van Dodewaard
 • J.Roeland
  VAN DEN BOSCH
 • J.Roeland
  OTTEN
 • J.Roeland
  PLOSPAN

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 7 juni t/m zondag 13 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions