Clicky

 
Transport Online - TTAS breidt uit met drie Kässbohrer koeltrailers

TTAS breidt uit met drie Kässbohrer koeltrailers

TTAS breidt uit met drie Kässbohrer koeltrailers
01-05-2020 16:36 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

LIESHOUT - Teunissen Transport en Auto Service, kortweg TTAS, heeft de vloot uitgebreid met drie koeltrailers van Kässbohrer. “Op verzoek van onze klanten gaan we ook geconditioneerde transporten doen. We zijn een internationaal opererend transportbedrijf, maar de ritten met deze trailers zullen binnen Nederland plaatsvinden”, aldus directeur-oprichter Wilfried Teunissen.

TTAS is in 2002 opgericht en Teunissen mocht van meet af aan een gestage groei van zijn bedrijf beleven. “Het begon met trucking, maar al snel vroegen onze klanten om totale logistieke dienstverlening”, aldus Teunissen.

Het bedrijf beschikt over een opslagmogelijkheid van in totaal 2500 vierkante meter. Inmiddels is de vloot gegroeid naar 34 trailers en 22 trekkende eenheden. TTAS rijdt hiermee voor zijn klanten door de Benelux en het noorden van Frankrijk.

“Ook nu het allemaal duidelijk minder gaat, rijden wij in principe gewoon door, omdat we veel klanten in de foodsector hebben. Een cruciale sector, waarbij er op bedrijven als het onze gerekend moet worden.”

Betrouwbaarheid

Dat geldt dan natuurlijk ook voor het materieel waar TTAS mee rijdt. “Om die reden zijn we al een jaar of zeven klant van Kässbohrer. De schuifzeil- en boxtrailers die we van dit merk bevallen uitstekend. Toen onze klanten dus vroegen om geconditioneerd transport, hebben we niet geaarzeld en lieten we Kässbohrer als eerste offerte maken.”

Uiteindelijk besloot Teunissen tot de aanschaf van drie Kässbohrer SRI koeltrailers voorzien van een koelmachine die is uitgerust met datalogging, zodat de klanten altijd de kwaliteit van de lading kunnen verifiëren. De voorste as van het triplestel is een liftas. De assen zijn voorzien van schijfremmen en de nieuwste EBS-elektronica. Het chassis van de SRI koeltrailer is KTL behandeld. Dankzij de duurzame composiettechnologie van de zijwandpanelen en de achterdeuren, is een perfecte isolatie gegarandeerd. Uiteraard zijn FRC- HACPP- en Pharma-certificeringen verkrijgbaar, de trailers zijn ervoor goedgekeurd. Teunissen hoopt de nieuwe trailers zeker acht à negen jaar in te zetten, voornamelijk in het vervoer van verse voedingsmiddelen.

Representatie

Teunissen benadrukt dat TTAS staat voor een juiste representatie, orde, netheid en klantgerichtheid. “Behalve onze chauffeurs, vormt ons materieel ook het visitekaartje van ons bedrijf. Met Kässbohrer hebben we hierin de gewenste partner gevonden.” Er werken veertig mensen bij TTAS. Het onderhoud aan het wagenpark voert het bedrijf zelf uit. Sinds enkele jaren is TTAS ook Erkend Leerbedrijf.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats