Transport Online - CTS GROUP viert 25-jarig bestaan: een jubileum in de coronaperiode

CTS GROUP viert 25-jarig bestaan: een jubileum in de coronaperiode

CTS GROUP viert 25-jarig bestaan: een  jubileum in de coronaperiode
30-04-2020 17:23 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VENNEP - Een heugelijk moment in een roerige periode; het 25-jarig jubileum van de Vennepse logistiek dienstverlener CTS GROUP. Maanden werkte het bedrijf aan een jubileumjaar met diverse feestelijke hoogtepunten. Helaas is de situatie door het coronavirus flink veranderd. De uitbundigheid is eraf. Toch staat het bedrijf stil bij het bereiken van dit bijzondere moment in haar geschiedenis.

Met een handvol medewerkers, in een klein kantoor in Badhoevedorp zonder loods en eigen wagenpark, startte CTS GROUP op 1 mei 1995 onder de naam Wing & Wheels Express als specialist in distributie voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Italië. “De transport en logistiek was op dat moment erg gesegmenteerd. Wij boden de hele productkolom aan onder één dak, een unieke service”, vertelt Edwin Beentjes, algemeen directeur van CTS GROUP. “Voeg hier onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en focus op het leveren van topkwaliteit aan toe en je hebt de blauwdruk van onze dienstverlening.”

Nu, vijfentwintig jaar later, is de organisatie uitgegroeid tot een full-service logistiek dienstverlener dat met ruim 350 medewerkers staat voor het leveren van topkwaliteit in alle elementen van Europese distributie en logistiek. Het kantoor in Badhoevedorp heeft plaatsgemaakt voor een logistiek verzamelpand in Nieuw-Vennep met een aanvullende loods in Rozenburg (N-H) en een vestiging in België.

“Continue innovatie is voor ons de sleutel tot succes”, licht Beentjes toe. “Het is in onze branche van groot belang om je als organisatie te blijven ontwikkelen. Naast dat we onze dienstverlening steeds weer optimaliseren, houden we ook onze ogen open voor nieuwe kansen. De introductie van nieuwe services bijvoorbeeld, maar ook besteden we veel aandacht aan IT-integraties en data-optimalisatie. Onmisbaar tegenwoordig.”

Voor het jubileumjaar had CTS GROUP grootse plannen. Echter pakt het geplande feestelijke jubileumjaar in de roerige coronaperiode anders uit en wordt er met gepaste gematigdheid stilgestaan bij dit bijzondere moment in de geschiedenis van de organisatie. “We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en lange, loyale samenwerkingen. Nog steeds werken we samen met klanten van het eerste uur. Daar zijn we trots op”, vertelt Miriam de Groot, commercieel directeur.

“Natuurlijk wil je zo’n mooie mijlpaal ook met relaties vieren, maar dat is op dit moment niet mogelijk. Bovendien vinden we het ook niet gepast. Veel mensen – en bedrijven – gaan door een moeilijke periode. Als logistiek dienstverlener is de organisatie wel gewend om last-minute te schakelen. De Groot: “We staan nog wel stil bij het jubileum, maar op een andere manier. ‘Samen sterk’ was het thema voor ons jubileumjaar, maar met de coronaperiode heeft die slogan nu een andere lading gekregen. Voor nu richten we ons er met name op dat we onze klanten nog steeds van een goede service kunnen voorzien en we hopen dat we na deze periode samen met onze relaties een mooie toekomst tegemoet gaan.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,657
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions