Transport Online - Tien nieuwe Scania's voor Zandbergen Transport

Tien nieuwe Scania's voor Zandbergen Transport

Tien nieuwe Scania's voor Zandbergen Transport
30-04-2020 11:26 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

LIMMEN - Onlangs heeft Zandbergen Transport tien nieuwe Scania trucks aangeschaft. Deze nieuwe Scania R450 trucks zijn voorzien van een meegestuurde voorloop as.

De trucks zullen dienst gaan doen in het frisdranken vervoer en voldoen met de voorlopas aan juiste asdruk van het voertuig.

Naast de door ontwikkelde Euro6 motor, waardoor deze tevens een stuk stiller is, wordt er uitgebreid getest met HVO brandstof in deze trucks. Er wordt onderzoek gedaan of dit zal voortvloeien tot een nadere kennismaking met deze soort verbranding in de motor en een verdere reductie van Co2 tot wel 89 procent.

De trucks zijn voorzien van de nieuwste veiligheidspakketten waardoor de chauffeurs betrouwbaar de weg op kunnen om alles zoals gepland uit te voeren.

Tevens investeert Zandbergen Transport in tien nieuwe lamellenbaan opleggers van het merk Pacton. Met een Heiwo opbouw en kettingbaan van de firma Asbreuk kunnen ook deze opleggers dienst gaan doen in het frisdranken vervoer. Middels deze investering wordt de handeling van de chauffeur ingeperkt en kan er efficiënt geladen en gelost worden op verschillende laad- en loslocaties. Bovendien heeft deze oplossing een goede bijdrage aan de tijdsduur van het laden of lossen.

In tijden van onzekerheid probeert Zandbergen Transport haar opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen in het efficiënt toepassen van de dienstverlening. Een onderdeel hiervan is het blijven investeren in nieuwe middelen om deze dienstverlening optimaal uit te voeren en samen vooruit te kijken naar de toekomst.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions