Transport Online - Night Star Express Hellmann start nieuw koeriersnetwerk

Night Star Express Hellmann start nieuw koeriersnetwerk

Night Star Express Hellmann start nieuw koeriersnetwerk
30-04-2020 11:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

'S-HEERENBERG - Nachtdistributeur Night Star Express Hellmann BV richt per 1 mei 2020 een nieuw bedrijf op dat koeriers- en express diensten aanbiedt: Hellmann Express Services BV, kortweg HExS BV. Deze 24-uurs koeriersservice in de Benelux wordt gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in ‘s-Heerenberg. Hiermee speelt het bedrijf in op de gestaag groeiende vraag naar één centraal aanspreekpunt voor alle express leveringen zowel ‘s nachts als ook overdag. Met name in de automotive speelt het snelle aanbod van reserve onderdelen een belangrijke rol, in andere branches neemt deze vraag in hoog tempo toe.

De insteek is om het dienstenportfolio later dit jaar verder uit te breiden met “Direct Loads“ als nieuwe service. Dit zal als extra service een verdere invulling geven aan de “one-stop-shop dienstverlening‘‘ die het bedrijf ambieert. Het uiteindelijke doel is om een totaal oplossing voor de gehele supply chain te creëren. Belangrijke spin-off is tevens de efficiëntie te verhogen en anderzijds middelen en uitstoot te besparen.

De basis van het Night Star Express netwerk werd gelegd in het begin van de jaren negentig. Als dochteronderneming van Hellmann Worldwide Logicstics SE & Co. KG is Night Star Express Hellmann BV met inmiddels meer dan 2 miljoen tijdsgebonden zendingen per jaar al één van de belangrijkste spelers op het gebied van express diensten. De koerier- en express diensten van HExS BV zijn zodoende een welkome aanvulling op het huidige diensten pakken.

"Met het kwalitatief beste netwerk in de Benelux maakt Night Star Express Hellmann BV de laatste jaren zowel nationaal als internationaal een gestage groei door. Middels de koeriersservice van HExS BV kunnen zendingen zowel ‘s nachts als ook overdag in een zeer korte tijdspanne opgehaald en afgeleverd worden in binnen- en buitenland. Een hoge mate van betrouwbaarheid is essentieel en gegarandeerd – zowel in de richting van onze partners maar bovenal naar onze klanten", aldus Patrick Löwenthal (CEO van Night Star Express Hellmann BV).

Wilfried Hesselmann Chief Operating Officer (COO) Courier, Express Hellmann Worldwide Logistics, voegt toe: "De aankomende jaren willen we onze express activiteiten in heel Europa aanzienlijk uitbreiden. Met de oprichting van Hellmann Express Services is dit een belangrijke eerste mijlpaal binnen onze algehele strategie."Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions