Clicky

 
Transport Online - COO Ronald Paul verlaat Havenbedrijf Rotterdam

COO Ronald Paul verlaat Havenbedrijf Rotterdam

COO Ronald Paul verlaat Havenbedrijf Rotterdam
29-04-2020 11:24 | Haven Nieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - Ronald Paul, Chief Operating Officer (COO) van Havenbedrijf Rotterdam, zal in september van dit jaar na acht jaar zijn functie als bestuurder neerleggen. Op verzoek van de Raad van Commissarissen blijft Ronald Paul daarna nog voor een half jaar beschikbaar als adviseur van Havenbedrijf Rotterdam. Hij zal daarin het bedrijf ondersteunen in een aantal dossiers, waaronder de huidige gezondheidscrisis en de gevolgen daarvan. Na ruim 35 jaar neemt hij daarmee afscheid van het Havenbedrijf.

Over zijn periode bij het Havenbedrijf zegt Ronald Paul: “Ik heb met heel veel plezier en inzet vele jaren bij het Havenbedrijf gewerkt, waaronder acht jaar in de Algemene Directie en acht jaar bij Maasvlakte 2. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit met vele gepassioneerde collega’s, klanten en relaties heb kunnen doen. Bij het gekregen vertrouwen van hen past mijn dank en waardering.”

Allard Castelein, CEO van Havenbedrijf Rotterdam, over het vertrek van Ronald Paul: “Ik ben Ronald buitengewoon dankbaar voor alles wat hij voor de Rotterdamse haven heeft betekend. Als COO heeft hij een zeer goede bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering van ons bedrijf en reputatie naar onze klanten en stakeholders.”

Ook voorzitter van de Raad van Commissarissen Miriam Maes neemt deze gelegenheid te baat om namens de Raad van Commissarissen haar bijzondere dank uit te spreken voor de inzet en resultaten van Ronald Paul: “Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn grote inzet, betekenis en bijdrage tijdens zijn 35 jaar bij het Havenbedrijf en waarderen dat Ronald met zijn diepgaande kennis en ervaring bereid is om nog enige tijd beschikbaar te zijn als adviseur van Havenbedrijf Rotterdam.”

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden