Clicky


 


Chauffeurs dienen vooraf een melding te doen van hun aankomst in Italië

Chauffeurs dienen vooraf een melding te doen van hun aankomst in Italië
28-04-2020 19:13 | Coronavirus | auteur Redactie

ZOETERMEER - Sinds kort moeten chauffeurs voordat ze de Italiaanse grens passeren een melding maken van hun aankomst bij de specifieke gezondheidsautoriteiten. Dat meldt TLN in haar Corona Liveblog.

In de bijlage hieronder (onderaan dit nieuwsbericht) kunt u een overzicht downloaden waar per locatie staat aangegeven welke gegevens vereist zijn en op welke manier deze verzonden dienen te worden.

Naast het vooraf informeren over de aankomst van de chauffeur bij de specifieke gezondheidsautoriteiten, eist Italië nog steeds dat de chauffeur en eventuele bijrijder een ingevuld formulier afgeven bij de grens.

Dit formulier mag niet digitaal (via app of pdf), maar enkel fysiek (geprint) en ondertekend aan de Italiaanse politie worden afgegeven. Kopieën van een ingevuld document worden ook niet geaccepteerd.

Op deze pagina kan je dit Italiaanse formulier downloaden. Daarnaast vind je op deze pagina een Engelse invulhulp zodat het Italiaanse formulier correct wordt ingevuld. Let op: het Italiaanse formulier moet worden ingevuld.

Bijlage:

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,267
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats