Transport Online - Corendon annuleert groepsreizen voor jongeren tot eind augustus

Corendon annuleert groepsreizen voor jongeren tot eind augustus

Corendon annuleert groepsreizen voor jongeren tot eind augustus
24-04-2020 19:50 | Coronavirus | auteur ANP

DEN HAAG - Reisorganisatie Corendon annuleert alle jongerenreizen met vertrekdatum tot en met 31 augustus. Het gaat om zogenoemde GOfun jongerenreizen waarbij grote groepen jongeren samen vakantie vieren en feesten in drukke badplaatsen langs de Middellandse Zee. Dat maakte Corendon vrijdag bekend.

"In een tijd waarin de Nederlandse overheid alle grootschalige evenementen tot 1 september annuleert, vindt Corendon het niet verantwoord om grote groepen feestende jongeren in die periode alsnog op reis te laten gaan", stelt de organisatie.

De circa 10.000 jongeren die via GOfun een vakantie hadden geboekt met vertrek tot eind augustus, worden op de hoogte gebracht. Zij krijgen een reisvoucher voor het gedeelte van de reissom dat al is betaald.

"We vinden het ontzettend jammer dat we deze beslissing hebben moeten nemen. De afgelopen weken zijn ook voor jongeren een zware tijd geweest en we gunnen ze juist nu een vakantie waarin ze de teugels kunnen laten vieren. De tijd is er echter nog niet rijp voor", stelt topman Steven van der Heijden van Corendon.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions