Transport Online - Broshuis verlengt de fabriekssluiting

Broshuis verlengt de fabriekssluiting

Broshuis verlengt de fabriekssluiting
23-04-2020 17:03 | Coronavirus | auteur Redactie

KAMPEN - Op 30 maart werd bij trailerfabrikant Broshuis in Kampen om de fabriek stil te leggen. Afgelopen dinsdag zijn de voorschriften vanuit de ministeries en het RIVM nogmaals bekrachtigd en zit hier helaas nog geen ruimte in om de fabriek weer te openen, meldt het bedrijf donderdag.

"De afgelopen weken is er bij Broshuis veel gebeurd. Zo is er bekeken wat de impact van de anderhalvemetersamenleving op Broshuis is. In de meeste gevallen hebben we een oplossing kunnen vinden, maar helaas nog niet overal. Het maken van unieke opleggers maakt het proces niet altijd eenvoudig. Echter: zolang er niet veilig gewerkt kan worden, wordt er niet gewerkt. Veiligheid staat bij ons voorop!"

"Verder hebben we de afgelopen weken veel contact gehad met onze internationale leveranciers. De meeste, vooral cruciale, leveranciers zijn nog gesloten. Enkele willen langzaam weer op gaan beginnen, ook zij hebben echter te maken met gebrekkige aanlevering van hun leveranciers."

Dit maakt het voor de trailerfabriaktn uit Kampen vooralsnog onmogelijk om weer te beginnen. "We denken echter wel dat we per 2 juni weer in staat moeten zijn gedeeltelijk (ruwbouw) op te beginnen met produceren, zodat leveringen weer in juli kunnen plaatsvinden. Uiteraard blijft het afhankelijk van hoe het virus zich verder ontwikkelt."Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,617
Diesel1,294

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions