Transport Online - Nieuwe DAF CF voor Vandentop Tuinhout

Nieuwe DAF CF voor Vandentop Tuinhout

Nieuwe DAF CF voor Vandentop Tuinhout
23-04-2020 11:26 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BARNEVELD - Vandentop Tuinhout is in 2008 begonnen op een zolderkamer in Barneveld. Via een kleine webwinkel verkochten ze een bescheiden assortiment tuinhout en tuinafscheidingen. Inmiddels zijn ze behoorlijk gegroeid, zowel in assortiment als in het aantal medewerkers. Het is op dit moment één van de grootste zo niet de grootste online aanbieder in Nederland. Ondanks de huidige omstandigheden pakt Vandentop Tuinhout door en vond men het tijd worden voor een nieuw transportmiddel.

De nieuwe DAF CF is dan ook afgelopen week in ontvangst genomen. Een pracht exemplaar met een zeer herkenbare huisstijl. De DAF FAN CF 410pk Space Cab is voorzien van een gestuurde naloopas voor optimale wendbaarheid. Ideaal voor de wat moeilijk toegang bare plekken. Men wil wel graag flexibel blijven zodat alle klanten bediend kunnen worden, waar ze ook wonen.

Na een zoektocht om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken is besloten om te kiezen voor twee afzetbakken en een kooiaap. Er kan een bak geladen worden terwijl de DAF met de volgende bak de bestellingen wegrijdt. Deze bestelling kan dan tot aan de deur geleverd worden met de kooiaap.

Vandentop Tuinhout is een mooi voorbeeld van een jonge ondernemer met drive die iets wil bereiken. 

Foto's

 • Heerkens
  Heerkens
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen