Clicky


MAN hervat productie van trucks en bussen

MAN hervat productie van trucks en bussen
22-04-2020 16:57 | Coronavirus | auteur Redactie

LEUSDEN - MAN start de productie in de fabrieken weer op. De fabrieken sloten halverwege maart hun deuren vanwege de uitbraak van het COVID-19 Coronavirus. In alle fabrieken worden allesomvattende veiligheidsmaatregelen genomen.

Na de productiestop van ongeveer zes weken gaan de MAN Truck & Bus-fabrieken vanaf 27 april 2020 de productie geleidelijk hervatten. De bescherming van de werknemers heeft de hoogste prioriteit. Het allesomvattende veiligheidsplan voorziet in verschillende maatregelen, zoals het garanderen van een veilige afstand tussen de werknemers, het aanpassen van de routing in de fabriek, beschermende uitrusting en additionele veiligheidstrainingen.

MAN heeft de afgelopen weken intensief gewerkt aan de voorwaarden waaronder de fabrieken weer kunnen worden herstart. Enkele van de belangrijkste uitdagingen hierbij zijn de betrouwbare levering van onderdelen door leveranciers, en de organisatie van de werkprocessen waarbij de medewerkers in de gehele keten optimaal worden beschermd.

Het servicenetwerk van MAN Truck & Bus is volledig operationeel om het rijdende wagenpark mobiel te houden.