Clicky

 
Transport Online - Transavia houdt vliegtuigen langer aan de grond

Transavia houdt vliegtuigen langer aan de grond

Transavia houdt vliegtuigen langer aan de grond
22-04-2020 16:50 | Coronavirus | auteur ANP

AMSTERDAM - Luchtvaartmaatschappij Transavia houdt zijn vliegtuigen vanwege de coronacrisis langer aan de grond met uitzondering van de toestellen die worden ingezet voor repatriëringsvluchten. De Air France-KLM-dochter zou al tot en met 6 mei niet vliegen volgens schema. Deze periode is nu verlengd tot en met 27 mei.

Redenen voor de verleningen van de periode zijn volgens de prijsvechter de restricties en maatregelen vanuit Nederland en de landen van bestemmingen om de uitbraak en de verspreiding van het coronavirus in te dammen. "Omdat dit onzekerheid creëerde hebben wij besloten voor een langere periode duidelijkheid te scheppen voor onze passagiers en partners op de langere termijn", aldus de onderneming.

Passagiers die een ticket hebben geboekt met vertrek tussen 28 mei en 30 september kunnen deze kosteloos omboeken naar dezelfde bestemming op een ander moment. Zij kunnen kiezen uit vluchten tot en met 31 maart 2021.

Verder kondigde Transavia aan dat een groot deel van het netwerk voor komende winter op de site is gepubliceerd. Dit geeft passagiers van wie de vlucht de afgelopen weken geannuleerd zijn meer keuze bij het omboeken van hun tickets.

Foto's

  • Transavia - PH-XRY
    Transavia - PH-XRY
  • Transavia PH-HZJ
    Transavia PH-HZJ


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,924
Diesel1,726

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions