Transport Online - Overleden fietser (18) Oss blijkt slachtoffer steekincident

Overleden fietser (18) Oss blijkt slachtoffer steekincident

Overleden fietser (18) Oss blijkt slachtoffer steekincident
20-04-2020 17:04 | Misdaad | auteur Redactie

OSS - De 18-jarige fietser uit Nistelrode die zondagochtend in Oss overleed, blijkt te zijn gestoken. Dat wijst het rechercheonderzoek uit, meldt de politie. De politie hield zondag in de loop van de middag een 25-jarige verdachte aan. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Het 18-jarige slachtoffer werd zondag rond 07.45 uur zwaargewond naast zijn fiets gevonden, op de kruising van de Julianasingel en de Dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss. De hulpdiensten konden helaas niets meer betekenen voor de jongen. Hij overleed ter plaatse. Het was onduidelijk wat met het slachtoffer was gebeurd. Er werd uitgebreid onderzoek gedaan, waaruit later bleek dat de jongen gestoken was.

De aangehouden verdachte kwam bij de politie in beeld na een melding over een persoon met verward gedrag bij het station in Oss zondagochtend. Daar troffen agenten een man met een fiets aan die een mes bij zich had. Hij werd meegenomen naar het politiebureau. Gaandeweg het onderzoek kwamen aanwijzingen naar voren dat de man mogelijk betrokken was bij de dood van het 18-jarige slachtoffer. De verdachte is een 25-jarige man die woonachtig is in Heesch en bekend is bij de politie. Hij zit vast voor verder onderzoek en wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De recherche is volop bezig met het onderzoek. Er zijn vooralsnog geen aanwijzingen dat het slachtoffer en de verdachte elkaar kennen. Het is onduidelijk wat er aan het steekincident vooraf ging. 

Naar aanleiding van een eerdere getuigenoproep kregen we diverse reacties binnen die we onderzoeken. Ook een vrachtwagenchauffeur meldde zich bij de politie. De politie is nog op zoek naar een fietser die op de Hescheweg richting Heesch fietste.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,675
Diesel1,279

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions