Transport Online - De van Straalen de Vries Groep neemt Bijvoet Transporten over

De van Straalen de Vries Groep neemt Bijvoet Transporten over

De van Straalen de Vries Groep neemt Bijvoet Transporten over
20-04-2020 10:13 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZWAAGDIJK-OOST/OBDAM - De van Straalen de Vries Groep uit Zwaagdijk-Oost neemt Bijvoet Transporten uit Obdam over. Met deze overname zullen per 16 april 2020 alle transportactiviteiten van Bijvoet Transporten B.V. en Bijvoet Distributie B.V. overgaan.

Van Straalen de Vries is met zes vestigingen in Nederland en een wagenpark van ruim 450 trekkers een veelzijdige logistieke dienstverlener met zelfs een last-mile service met elektrische auto’s in Amsterdam.

De activiteiten van Bijvoet Obdam bestaan uit warehousing en business to business distributievervoer. Na overleg tussen beide partijen is men tot de conclusie gekomen dat deze activiteiten heel mooi aansluiten bij die van van Straalen de Vries.

Voor Bijvoet Transporten betekent dit dat hun activiteiten met hun volledige wagenpark van 35 auto’s en 60 personeelsleden onveranderd zullen worden voortgezet vanuit de vertrouwde locatie in Obdam. De continuïteit van de dienstverlening aan hun klanten is op deze manier gewaarborgd en door de samenwerking zal deze verder worden geoptimaliseerd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,306

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions