Clicky

 
Transport Online - Verbrugge Terminals start nieuwe lijndienst tussen Zweden en North Sea Port

Verbrugge Terminals start nieuwe lijndienst tussen Zweden en North Sea Port

Verbrugge Terminals start nieuwe lijndienst tussen Zweden en North Sea Port
10-04-2020 09:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

TERNEUZEN - Voortaan meert op zaterdag bij Verbrugge Terminals in Terneuzen de nieuwe wekelijkse lijndienst tussen Zweden en Terneuzen aan. De roroschepen vervoeren papier, trailers, containers en projectlading. Een opsteker voor North Sea Port in deze coronatijden.

De lading bestaat uit rollen papier voor tijdschriften, kranten en ander drukwerk. Deze rollen worden wekelijks op zaterdag gelost in Terneuzen en bezorgd aan de verschillende drukkerijen. Het transportbedrijf van Verbrugge - Verbrugge Internationale Wegtransporten – neemt hier een belangrijke rol in op. De terminal van Verbrugge in Terneuzen is al decennialang een draaischijf voor papier en karton. Verbrugge beschikt ook over de technologie om rollen papier op maat te snijden, te labelen en te voorzien van nieuwe verpakkingen.

De lijndienst wordt uitgevoerd door twee roroschepen die afwisselend de terminal van Verbrugge in Terneuzen zullen aandoen. De retourvracht richting Zweden (Braviken & Södertalje) zal bestaan uit allerlei ladingen zoals trailers, containers en projectlading.

De lijndienst biedt een verdere versterking van de link tussen Terneuzen en Zweden. Wagenborg verzorgt al geruime tijd een wekelijkse afvaart met rorogoederen van Terneuzen naar Sodertalje en Pitea.

Door deze nieuwe lijndienst weet Verbrugge Terminals zich steviger te verankeren in North Sea Port en haar activiteiten verder te ontwikkelen. North Sea Port ziet hiermee haar aandeel in de markten van papier en karton, roll-on-roll-off, containers en projectlading toenemen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden