Transport Online - Vrachtwagenchauffeur steelt drie e-steps [+foto's]

Vrachtwagenchauffeur steelt drie e-steps

Vrachtwagenchauffeur steelt drie e-steps [+foto's]
08-04-2020 14:14 | Criminaliteit | auteur Redactie

BOCHUM - Een Oost-Europese 48-jarige vrachtwagenchauffeur heeft drie e-steps gestolen. Op 27 maart reed hij met zijn vrachtwagen, geladen met toiletpapier, in Wattenscheid. In de buurt van de Märkische Strasse zag de man drie e-steps die in de buurt van een kledingcontainer stonden. Even later verstopte de chauffeur ze in zijn palletbak en vervolgde zijn rit.

Het duurde niet lang voordat het verhuurbedrijf van de e-steps de diefstal ontdekte en meldde bij de politie. Middels GPS-locatiegegevens konden de e-steps gevonden worden. De chauffeur moest zich in de buurt bevinden van een parkeerplaats in Steigerwald-Süd. De politie nam direct contact op met de snelwegpolitie die terplaatse ging. Samen met de politie doorzochten ze de ene na de andere vrachtwagen.

Hun zoektocht werd beloond. De drie e-steps werden in een vrachtwagen geladen met duizenden rollen wc-papier gevonden. de chauffeur had ze verstopt in de palletbak.

De chauffeur gaf toe dat hij de e-steps had meegenomen maar alleen maar omdat hij dacht dat ze weggegooid waren. De politie geloofde niks van dit verhaal. Na een boete mocht de chauffeur zijn rit echter voortzetten met het zo broodnodige toiletpapier.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions