Transport Online - Femke Brenninkmeijer vertrekt bij Port of Amsterdam

Femke Brenninkmeijer vertrekt bij Port of Amsterdam

Femke Brenninkmeijer vertrekt bij Port of Amsterdam
06-04-2020 19:07 | Haven Nieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Femke Brenninkmeijer, hoofd Energy, Cargo & Offshore, vertrekt bij Port of Amsterdam. Per 1 juni 2020 wordt zij CEO van binnenvaartcoöperatie NPRC, een grote binnenvaartorganisatie op de Europese wateren.

Brenninkmeijer verlaat het Amsterdamse havenbedrijf na een periode van bijna twaalf jaar.

Sinds juli 2017 gaf zij met succes leiding aan het huidige commerciële cluster Energy, Cargo en Offshore en was zij onder meer de drijvende kracht achter de ontwikkeling van Amsterdam als bestemming voor general cargo. Ook gaf zij onder uitdagende omstandigheden leiding aan het energiecluster dat onder druk van klimaatdoelstellingen voor de grootste veranderopgave staat in zijn geschiedenis.

Brenninkmeijer is bekend om haar energieke en enthousiaste managementstijl en heeft altijd met gedrevenheid de commerciële belangen behartigd van Amsterdamse havenbedrijven. De directie van Port of Amsterdam wenst haar veel succes toe bij het vervolgen van haar loopbaan.

De werkzaamheden van Femke Brenninkmeijer worden vanaf haar vertrek bij Port of Amsterdam waargenomen door Roon van Maanen, hoofd Circular & Renewable Industry.

Foto's

  • J.Roeland
    RIVER-DANCE


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,675
Diesel1,279

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions