Clicky

 
Transport Online - Drukte bij PostNL door coronacrisis

Drukte bij PostNL door coronacrisis

Drukte bij PostNL door coronacrisis
06-04-2020 08:48 | Coronavirus | auteur ANP

DEN HAAG - Bij PostNL is het deze dagen aanzienlijk drukker dan voor de coronacrisis. "Door de coronacrisis beseffen mensen ineens dat onze bezorgers belangrijk werk doen. Ze zien: wat bijzonder dat een bedrijf zeven dagen per week bij mij in de straat komt om dingen te bezorgen of af te halen", zegt PostNL-topvrouw Herna Verhagen in het AD.

Mensen sturen vaker een kaartje om familie en vrienden op te beuren en ook de pakketbezorgers hebben het drukker. "Bij de spullen die nu worden bezorgd zitten nu bovendien veel primaire levensbehoeften bij als voedsel en medicijnen voor ouderen. Ik ben supertrots op mijn mensen", aldus Verhagen.

De 50.000 medewerkers van PostNL moeten veilig hun werk kunnen doen. De vierduizend bezorgers hebben bijvoorbeeld handgel bij zich en in de sorteercentra is de afstand van anderhalve meter duidelijk gemarkeerd. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen en bemoedigende woorden van klanten zijn er ook mensen die pakjes uit de handen van de bezorger grissen.

Verhagen: "Het is cruciaal dat mensen anderhalve meter afstand houden van onze bezorgers. Voor hun eigen gezondheid en al helemaal voor die van onze medewerkers. Dankzij hen kan Nederland thuis doordraaien. PostNL heeft een belangrijke maatschappelijke en economische functie; we stellen veel winkels in staat winkel te blijven."

Foto's

  • J.Roeland
    post nl
  • J.Roeland
    post nl


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions