Transport Online - Talpa stopt met opnames Ladies Night vanwege corona

Talpa stopt met opnames Ladies Night vanwege corona

Talpa stopt met opnames Ladies Night vanwege corona
05-04-2020 10:14 | Coronavirus | auteur Redactie

HILVERSUM - Na zes uitzendingen komt er woensdag alweer een einde aan het tweede seizoen van Ladies Night op Net5. Talpa heeft besloten om de opnames voorlopig te staken vanwege het coronavirus.

"Talpa Network volgt de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM. Binnen die richtlijnen hebben we een aantal afleveringen van Ladies Night gemaakt maar we hebben nu toch besloten de opnames te staken", bevestigt een woordvoerder.

De programmering wordt de komende weken aangepast. In plaats van Ladies Night worden op de woensdagavond films uitgezonden zoals Love Actually en Bridget Jones's Diary.

Schema

Of Ladies Night op een later moment nog terugkeert, is nog niet duidelijk. Volgens Talpa is het nog te vroeg om daar iets over te kunnen zeggen. "Er wordt nog hard gewerkt aan het schema voor later dit jaar en hierover volgt pas op een later moment informatie."

De talkshow van Merel Westrik trok woensdag 163.000 mensen. Dat was al fors minder dan tijdens de start begin maart toen er nog 257.000 kijkers keken. De dalende cijfers zijn opvallend; sinds de 'intelligente lockdown' van Nederland door de coronacrisis wordt er gemiddeld juist meer televisie gekeken.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions