Transport Online - DPD steunt haar vrachtwagenchauffeurs met maaltijdpakketten

DPD steunt haar vrachtwagenchauffeurs met maaltijdpakketten

DPD steunt haar vrachtwagenchauffeurs met maaltijdpakketten
03-04-2020 19:16 | Coronavirus | auteur Redactie

OIRSCHOT - DPD steunt haar chauffeurs in deze ingrijpende tijd door onderweg maaltijdpakketten aan te bieden. Door maatregelen van verschillende overheden tegen het coronavirus, zoals het sluiten van horecagelegenheden, hebben (internationale) linehaul chauffeurs het dezer dagen extra moeilijk. Pakketdienst DPD ziet het als haar plicht om deze chauffeurs te helpen en deelt daarom pakketten met onder meer een maaltijd uit aan haar vrachtwagenchauffeurs.

Voor de coronacrisis kon een vrachtwagenchauffeur tijdens of na een lange (internationale) rit een goede maaltijd nuttigen in bijvoorbeeld een wegrestaurant. Nu is dat niet meer mogelijk; restaurants zijn immers verplicht gesloten. Om de chauffeurs, die regelmatig op de weg zitten tussen één van de vele DPD depots en hubs in Europa, toch van een goede, voedzame maaltijd te voorzien, biedt DPD hen maaltijdpakketten aan. Hier zit alles in voor een gezonde en lekkere maaltijd, plus nog wat extra versnaperingen. Met de #DPDankjewel maaltijdpakketten wil DPD ook op social media haar waardering voor de chauffeurs laten blijken.

DPD laat ook haar waardering blijken voor onder andere het harde werk van distributiemedewerkers, bezorgers en kantoorpersoneel. Voor distributiemedewerkers is “De pizzadag” in het leven geroepen. De bezorgers hebben een bos tulpen ontvangen en het kantoorpersoneel een paaslekkernij.

Eric Dietz, CEO DPD Nederland: “Door het coronavirus zijn zowel nationale als internationale vrachtwagenchauffeurs in een lastige situatie terechtgekomen met betrekking tot eetgelegenheden. Zo zijn alle wegrestaurants gesloten, maar ook supermarkten zijn vaak dicht tegen de tijd dat zij in de gelegenheid zijn hier een stop te maken. Wij zien het als onze plicht om deze en alle andere hardwerkende mannen en vrouwen, waaronder distributiemedewerkers, bezorgers en kantoorpersoneel, te helpen en onze waardering te laten blijken. Ik wil iedereen dan ook enorm bedanken voor hun waanzinnige inzet tijdens deze zware periode. Zij zorgen ervoor dat de goederendienst in Europa zo goed mogelijk kan blijven verlopen.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,744
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions