Clicky

 Van der Linden Hillegom neemt activiteiten A.L. Transport over

Van der Linden Hillegom neemt activiteiten A.L. Transport over
31-03-2020 17:06 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

HILLEGOM/NIEUWEGEIN - Per 1 april 2020 neemt Dedicated Delivery vervoerder Van der Linden Hillegom BV uit Hillegom A.L. Transport uit Nieuwegein over.

Van der Linden is gespecialiseerd in het leveren van flexibele vervoersconcepten voor verladers welke eigenlijk met eigen materieel, hun goederen bij hun klanten af willen leveren. Van der Linden speelt hier op in en levert personeel en auto’s in de kleuren van de verlader.

Van der Linden is al 125 jaar actief in de logistiek en de laatste 40 jaar gespecialiseerd in deze activiteit. Van der Linden voert voor bedrijven zoals Vegro, Twinpack, C&A, Vanka en anderen distributieactiviteiten uit.

A.L. Transport is in 1989 opgericht en is actief in internationaal transporten, regio distributie en verhuizingen. AL Transport werkt voor diverse verladers, waaronder ook voor bedrijven welke bij Van der Linden tot synergetische effecten kunnen leiden.

De overname van AL Transport is een logische stap in de uitrol van de strategie van Van der Linden. Frans Zoetmulder, directeur van Van der Linden: “Het combineren van het vrachtaanbod van onze klanten met die van de klanten van A.L. Transport, zorgt voor een mooie uitbreiding en versteviging van de distributie-activiteiten voor onze onderneming. Daarnaast geeft deze overname ons verdere logistieke spreiding in Nederland."

Arthur Lodeweegs, directeur van A.L. Transport: "Wij zijn blij dat we met Van der Linden overeenstemming bereikt hebben over de overname van mijn bedrijf. Door de overname kan Van der Linden goederenstromen beter optimaliseren, en kunnen we het service niveau bij onze klanten verder garanderen. Daarnaast ben ik blij dat ik voor mijn medewerkers een goede nieuwe werkgever gevonden heb."

De overnamesom van de transactie is niet bekendgemaakt.

Foto's

  • van der Linden Hillegom
    van der Linden Hillegom
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions