Clicky


175 doden en 845 geteste nieuwe besmettingen

175 doden en 845 geteste nieuwe besmettingen
31-03-2020 13:59 | Coronavirus | auteur Redactie

DEN HAAG - Sinds gisteren zijn er 175 nieuwe overleden personen gemeld bij het RIVM. In totaal zijn er nu 1039 personen overleden aan het nieuwe coronavirus. Het aantal besmettingen liep op naar 12.595, 845 meer dan gisteren.

Sinds gisteren zijn er 722 patiënten opgenomen in het ziekenhuis. Het totale aantal mensen dat opgenomen is (geweest) in het ziekenhuis staat nu op 4.712.

Volgens het RIVM zijn deze doden en opgenomen patiënten niet allemaal van de afgelopen 24 uur. Sommige patiënten werden pas later gemeld maar zijn al eerder opgenomen en/of overleden.

Het aantal in het ziekenhuis opgenomen patiënten en het aantal gemelde overledenen in Nederland neemt minder snel toe dan je zonder maatregelen zou verwachten, meldt het RIVM.

De provincie Noord-Brabant lijkt over de piek van het aantal nieuwe ziekenhuisopnames te zijn. In Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland en Limburg neemt het aantal ziekenhuisopnames nog wel toe. In de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Zeeland is het aantal ziekenhuisopnames stabiel laag.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions