Transport Online - Sterftecijfer coronapatiënten voor het eerst in 24 uur boven de 100

Sterftecijfer coronapatiënten voor het eerst in 24 uur boven de 100

Sterftecijfer coronapatiënten voor het eerst in 24 uur boven de 100
27-03-2020 14:04 | Coronavirus | auteur Redactie

DEN HAAG - In de afgeloen 24 uur zijn er in totaal 112 personen overleden. Het is voor het eerst sinds de meting dat er meer dan 100 personen zijn overleden in 24 uur tijd. In totaal staat het dodental als gevolg van het coronavirus op 546 personen.

Het aantal besmettingen is met 1172 toegenomen tot 8603 besmette personen. In totaal 2500 patiënten zijn opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. Dat zijn er 349 meer dan gisteren.

Het aantal gemelde mensen dat is overleden aan COVID-19 neemt landelijk nog steeds toe. Het aantal gemelde nieuwe ziekenhuisopnames en Intensive Care opnames lijkt wat minder snel toe te nemen.

Net als gisteren is gemeld, neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen patiënten en het aantal overledenen minder snel toe dan je zonder maatregelen zou verwachten. Als deze lijn zich doorzet kan over een aantal dagen geconcludeerd worden of de genomen maatregelen (afstand houden, sociaal contact beperken, handen wassen) werken.

De provincie met de meest positief geteste personen is nog steeds Noord-Brabant met 2488 personen. Wel daalt het aantal nieuwe ziekenhuisopnames in deze provincie. Daarna zijn de meeste positief  geteste patiënten gemeld in Zuid-Holland (1249) en Noord-Holland (1235).  In deze twee provincies neemt het aantal ziekenhuisopnames relatief snel toe. Dit geldt ook voor de provincie Gelderland.

In de provincies Friesland en Drenthe zijn de minste besmettingen met respectievelijk 83 en 81 positief geteste personen.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions