Transport Online - 80 nieuwe doden door coronavirus in Nederland en 852 nieuwe besmettingen

80 nieuwe doden door coronavirus in Nederland en 852 nieuwe besmettingen

80 nieuwe doden door coronavirus in Nederland en 852 nieuwe besmettingen
25-03-2020 14:12 | Coronavirus | auteur Redactie

DEN HAAG - Sinds gisteren zijn er 80 personen overleden aan het coronavirus. In totaal zijn er in Nederland nu 356 personen overleden. Dit zijn echter meldingen van personen die verspreid over de afgelopen paar dagen overleden zijn. De sterftegevallen worden niet altijd direct doorgegeven.

Er zijn 852 nieuwe besmettingen gemeld. In totaal zijn er nu 6412 aangetoonde besmettingen in Nederland. Dit cijfer kan veel hoger liggen omdat niet iedereen met (milde) klachten getest wordt.

De afgelopen tijd was het aantal nieuw opgenomen patiënten in het ziekenhuis een oplopende curve. Op dit moment lijkt dit af te vlakken. Dat wijst mogelijk op een voorzichtige afname van de snelheid waarmee het virus zich verspreidt.  Dit is een eerste signaal. We kunnen hier geen harde conclusies aan verbinden. De komende dagen moet blijken of er sprake is van een werkelijke  afvlakking.

Het aantal mensen dat in een ziekenhuis opgenomen werd is in de afgelopen 24 uur met 341 gestegen naar een totaal van 1836. Met de cijfers van het aantal ziekenhuisopnames is met behulp van wiskundige modellen de snelheid van verspreiding van het virus berekend. De snelheid waarmee het virus zich verspreidt lijkt ook af te nemen. Ook hierbij moet de komende dagen blijken of de daling doorzet.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions