Clicky

 
Transport Online - Persconferentie extra coronamaatregelen trekt 7,4 miljoen kijkers

Persconferentie extra coronamaatregelen trekt 7,4 miljoen kijkers

Persconferentie extra coronamaatregelen trekt 7,4 miljoen kijkers
24-03-2020 09:33 | Coronavirus | auteur ANP

DEN HAAG - Een kleine 6 miljoen mensen hebben maandagavond op NPO1 gekeken naar de aankondiging van nieuwe, aangescherpte coronamaatregelen. Ruim 1,4 miljoen mensen zagen de mededelingen via RTL4, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het totale aantal kijkers voor de persconferentie komt zo op bijna 7,4 miljoen.

Het extra journaal dat op NPO 1 werd uitgezonden was daarmee overduidelijk het best bekeken programma van de dag. Bij De Wereld Draait Door, dat vlak na de persconferentie werd uitgezonden, bleven nog 4,5 miljoen mensen hangen. Het reguliere NOS Journaal van 20.00 uur was goed voor ruim 3,9 miljoen kijkers.

Op SBS6 ging maandag bovendien het derde seizoen van Chateau Meiland van start. De nieuwe aflevering van de realityserie over kasteelheer Martien Meiland en zijn familie wist 1,2 miljoen kijkers te trekken, goed voor een elfde plek in de Dag Top 25. Voor de realityserie Urk!, die vervolgens werd uitgezonden, bleef iets meer dan de helft van het aantal kijkers plakken (691.000).

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions