Clicky

 
Transport Online - Best Global Logistics sluit huurovereenkomst voor 5500m2 in AMS Cargo Center II

Best Global Logistics sluit huurovereenkomst voor 5500m2 in AMS Cargo Center II

Best Global Logistics sluit huurovereenkomst voor 5500m2 in AMS Cargo Center II
20-03-2020 10:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL - Best Global Logistics heeft per 1 mei een huurovereenkomst gesloten voor in totaal ca. 4.400 m2 warehouse met ca. 1.100 m2 kantoor in AMS Cargo Center II op Schiphol Logistics Park.

Best Global Logistics is de tweede huurder van AMS Cargo Center II. Hiermee is het recent opgeleverde gebouw voor ruim 30% verhuurd. Er zijn nog vijf units beschikbaar voor verhuur vanaf ca. 3.000 tot ca. 17.500 m2 in totaal.

AMS Cargo Center II is gelegen op Schiphol Logistics Park en betreft een nieuw multi-tenant distributiecentrum met een totale oppervlakte van ca. 32.000 m2, verdeeld over zeven units. De locatie is uitstekend bereikbaar en goed zichtbaar vanaf de autosnelweg A4 (Amsterdam – Den Haag). Het cargo platform van Amsterdam Airport Schiphol is in minder dan vijf minuten te bereiken.

Best Global Logistics is een 3PL dienstverlener en zal zich samen met Marinetrans Benelux, 4PL dienstverlener voor scheepsonderdelen, en moedermaatschappij Global Transport Solutions Holding op Schiphol Logistics Park vestigen. “De strategische locatie faciliteert de groei die we doormaken en biedt mogelijkheden om onze klanten nog beter te kunnen bedienen, nu en in de toekomst.” Aldus CEO van Best Global Logistics John H. Burgstra.

AMS Cargo Center II is in een JV ontwikkeld door Built to Build en Proptimize. Het gebouw is vorig jaar verkocht aan Deka Immobilien en in december opgeleverd. Cushman & Wakefield en Industrial Real Estate Partners behartigde de belangen van Built to Build en Proptimize.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden