Transport Online - Twee nieuwe Volvo's voor de Ter Horst Groep

Twee nieuwe Volvo's voor de Ter Horst Groep

Twee nieuwe Volvo's voor de Ter Horst Groep
16-03-2020 11:40 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VARSSEVELD - Onlangs heeft de Ter Horst Groep uit Varsseveld twee nieuwe Volvo's type FMX in ontvangst mogen nemen. De nieuwe Volvo’s zijn geleverd door Volvo Trucks dealer Paashuis Bedrijfswagens.

De nieuwe Volvo’s hebben een 460PK sterke motor en is onder andere voorzien van een versterkte I-Shift versnellingsbak, Elektro/hydraulisch gestuurde naloopas, Audio Advanced-pakket en een VDL 18-tons portaalsysteem die het transport van afval mogelijk maakt.

Ter Horst Groep met vestigingen in Varsseveld, Goor, Veenendaal, Antwerpen (B), Bocholt (D), Legden (D) en Lille (F) is een van de grotere inzamelaars van afval in Oost Nederland en bedient klanten in geheel Nederland en levert rechtstreeks aan internationale verwerkende bedrijven.

Naast het inzamelen van afval houdt Ter Horst zich ook bezig met het inzamelen en recyclen van oud ijzer, metalen, accu's en papier. Ter Horst beschikt over alle voorkomende inzamelmiddelen zoals rol- en afzetcontainers, maar ook huif- en kipperopleggers om grote partijen in te zamelen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions