Clicky

 
Transport Online - TB TTS introduceert DAF XF480 #2

TB TTS introduceert DAF XF480 #2

TB TTS introduceert DAF XF480 #2
13-03-2020 17:24 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BREDA - Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service introduceert de DAF XF480 #2. De #2 Edition is een DAF XF van de Pure Excellence Generatie oftewel Euro 6 Type 2. Dit jaar is van Tilburg Bastianen Truck & Trailer Service Used Truck Dealer 2020 geworden en dat willen wij vieren met een speciale editie van een gebruikte XF.

Deze Used Truck hebben al een beetje ervaring, zijn nog in een hele goede staat en vooral compleet uitgerust. Dit maakt het ook voor de chauffeur aantrekkelijk.

Met de #2 Edition willen wij deze DAF letterlijk een Second Life geven. De stijlvolle striping maken meteen duidelijk dat het gaat om een Nederlandse truck gaat en een knipoog naar de demo striping van vroeger. Het onderscheidende ontwerp wordt ondersteund door speciaal gespoten velgen. Een ander hoogtepunt is het interieur van de #2 Edition. Het interieur is onder andere voorzien van een Xtra comfort matras, Adaptive Cruise Control en een Luxury Air chauffeursstoel.

De aandrijving en uitrusting van de #2 Edition

Vrachtwagens van de speciale versie XF480 #2 zijn standaard uitgerust met de nauwkeurige geautomatiseerde TraXon transmissie van DAF en de MX-13 Euro 6 motor die 483 pk levert. Natuurlijk behoren elektrische- ramen en spiegels, verstelbare lendesteunen en een armsteun aan de chauffeursstoel bij de uitrusting van deze truck. Ook de nieuwste veiligheidssystemen komen in deze DAF samen.

Het Lane Departure Warning System en Predictive Cruise Control. Stel de cruise control maar in op de gewenste snelheid en uw chauffeur rijdt comfortabel naar zijn bestemming, ook wordt er juiste afstand gehouden door de Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning en AEBS. Dit om de chauffeur steeds meer comfort te bieden!

Let op: Alléén gebruikte trucks in optisch en technisch perfecte staat worden door ons aangeboden.

Foto's

 • P. v/d Nat
  P. v/d Nat
 • Kuypers Neer
  Kuypers Neer
 • N. van Leeuwen
  N. van Leeuwen
 • N. van Leeuwen
  N. van Leeuwen
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,995
Diesel1,910

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden