Clicky

 
Transport Online - KLM houdt vluchtschema VS zo veel mogelijk intact

KLM houdt vluchtschema VS zo veel mogelijk intact

KLM houdt vluchtschema VS zo veel mogelijk intact
12-03-2020 18:49 | Zakelijk Nieuws | auteur ANP

SCHIPHOL - KLM houdt zijn netwerk van vluchten naar de Verenigde Staten de komende twee weken zo veel mogelijk in stand. Dat laat de luchtvaartmaatschappij weten naar aanleiding van het inreisverbod voor veel Europeanen dat de Amerikaanse president Donald Trump heeft afgekondigd wegens het nieuwe coronavirus.

KLM wil met het zo veel mogelijk intact houden van het vluchtschema klanten de kans geven naar huis te reizen. KLM zegt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden en staat in direct contact met de gezondheids- en luchtvaartautoriteiten. "In principe voeren we alle vluchten uit voor zover dat mogelijk is", laat een woordvoerster weten.

Tegelijkertijd is het voor de vliegmaatschappij nog onduidelijk wat de precieze gevolgen zijn van Trumps beslissing. Hij maakte in de nacht van woensdag op donderdag bekend dat Europese vluchten naar de Verenigde Staten vanaf vrijdag middernacht (lokale tijd) voor een periode van dertig dagen worden opgeschort.

Air France

Air France kondigde ook aan vluchten naar de VS zo veel mogelijk door te laten gaan. De Franse zustermaatschappij van KLM vliegt van 14 tot 28 maart in ieder geval nog naar Atlanta, Chicago, Detroit, Los Angeles, New York, San Francisco en Washington. Of vluchten naar Miami, Boston en Houston kunnen doorgaan, is nog niet zeker.

Air France en KLM werken met hun samenwerkingspartners Delta Air Lines en Virgin Atlantic aan een plan om ook na 28 maart vluchten naar Amerikaanse bestemmingen uit te kunnen voeren.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie


  Actuele wachttijd Eurotunnel


  Andere Europese Landen


  Overige Verkeersinformatie

  Rijverboden