Clicky

 
Transport Online - Onderzoek bij drie transportbedrijven na transportcontrole

Onderzoek bij drie transportbedrijven na transportcontrole

Onderzoek bij drie transportbedrijven na transportcontrole
12-03-2020 16:58 | Controles | auteur Redactie

RITTHEM - De politie hield woensdag in het havengebied van Vlissingen-Oost een integrale transport- en vrachtwagencontrole. Tijdens de controle van 8.00 tot 15.00 uur werden 45 vrachtwagens, tien bestelwagens en vijf personenauto's gecontroleerd. Door de opsporingsambtenaren werden negen bekeuringen uitgedeeld. Naar aanleiding van deze controle zal nader onderzoek gedaan worden bij drie transportbedrijven naar of zij de juiste vergunningen bezitten.

Tijdens de controle bleken twee autotrailers te hoog geladen en bleek een auto te lang te zijn en had geen ontheffing hiervoor. Verder werden de volgende overtredingen geconstateerd: slechte ladingzekering, scherpuitstekende delen, vrachtwagentrailer zonder kentekenplaat en het niet dragen van de autogordel. Verder werden waarschuwingen gegeven voor onvolledig ingevulde ladingpapieren of ontbrekende papieren en voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs.

Bij de controle waren naast agenten van het haventeam, het team verkeer en het flexteam, ook opsporingsambtenaren aanwezig van de Douane en de Regionale Uitvoeringsdienst.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,924
Diesel1,726

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions