Transport Online - Zeven arrestaties bij inval in Baarle-Nassau

Zeven arrestaties bij inval in Baarle-Nassau

Zeven arrestaties bij inval in Baarle-Nassau
11-03-2020 13:34 | Misdaad | auteur Redactie

BAARLE-NASSAU - De politie heeft dinsdagmiddag bij invallen in een loods aan de Chaamseweg in Baarle-Nassau en een chalet op een bungalowpark zeven mensen aangehouden. De politie vond enkele tientallen kilo’s aan henneptoppen, twee vuurwapens met munitie, grote hoeveelheden  shag, ketamine, champagne, en tienduizenden euro’s aan contant geld. Ook zijn acht auto’s in beslag genomen. 

Informatie en tips van burgers vormden enkele maanden geleden het startpunt voor een uitgebreid politieonderzoek naar een loods aan de Chaamseweg. Hierbij ontstond het vermoeden dat vanuit die loods drugs verkocht werden en dat mogelijk een chalet op een bungalowpark als bewaarplaats diende. De aanwijzingen hiertoe werden zo concreet dat in overleg met de officier van justitie werd besloten om dinsdagmiddag een inval te doen in de loods en het chalet.

Er zijn zeven verdachten aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man uit Brussel, een 38-jarige Waalwijker, een 59-jarige man uit Mol, een 34-jarige man uit Ulicoten, een 32-jarige man uit Waspik, een 33-jarige man uit Zandhoven en een 31-jarige vrouw uit Tiel. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld. De recherche stelt een nader onderzoek in naar ieders aandeel, meldt de politie dinsdag.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,532

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen