Clicky

 Nederlandse webwinkel Amazon dinsdag online gegaan

Nederlandse webwinkel Amazon dinsdag online gegaan
10-03-2020 09:01 | Bedrijfsnieuws | auteur ANP

AMSTERDAM - De Amerikaanse webwinkelreus Amazon heeft dinsdag zijn vernieuwde webshop in Nederland geopend. Via de site Amazon.nl kunnen producten worden gekocht op het gebied van beauty, computer, kleding, muziek en wonen. Amazon kondigde eerder dit jaar al aan dat het via de Nederlandse site miljoenen fysieke producten zou gaan aanbieden.

Amazon.nl werd voorheen alleen gebruikt voor de verkoop van e-books. Klanten die andere producten wilden bestellen werden sinds 2016 doorverwezen naar de Duitse site van Amazon. Over de uitbreiding van Amazon in Nederland werd al jaren gespeculeerd. In 2018 opende Amazon een nieuw kantoor in Amsterdam. Bedrijven die hun producten willen aanbieden via Amazon.nl konden zich eerder al laten registreren.

Voor 2,99 euro per maand kunnen consumenten ook Prime-klant worden bij Amazon. Met het lidmaatschap kan worden geprofiteerd van gratis bezorging, het onbeperkt streamen van films en tv-series via Prime Video en het spelen van gratis games en in-game-content met Twitch Prime. Verder geldt voor Prime-leden dat ze onbeperkte opslag hebben met Amazon Photo.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,092
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions