Transport Online - Thermo King Transportkoeling niet aanwezig op Transport Compleet Hardenberg vanwege coronavirus

Thermo King Transportkoeling niet aanwezig op Transport Compleet Hardenberg vanwege coronavirus

Thermo King Transportkoeling niet aanwezig op Transport Compleet Hardenberg vanwege coronavirus
09-03-2020 17:13 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HARDENBERG - "Thermo King Transportkoeling en haar moedermaatschappij Trane Technologies dragen de veiligheid en gezondheid van medewerkers en relaties hoog in het vaandel. Daarom is besloten om niet deel te nemen aan Transport Compleet van 24 t/m 26 maart in Hardenberg", laat hetg bedrijf maandag weten.

Dave Regnery, President & Chief Operating Officer bij Trane Technologies: “De verspreiding van het coronavirus roept vragen op bij onze mensen en andere betrokkenen. De veiligheid en het welzijn van ons team, klanten en partners is een topprioriteit. Daarom is besloten om wereldwijde, duidelijke procedures te handhaven om medewerkers en relaties van Trane Technologies en Thermo King Transportkoeling zo veel mogelijk te beschermen. We beperken reizen tot het minimum en vermijden grote bijeenkomsten en vergaderingen. Dit betekent ook dat deelname en bezoek aan beurzen voorlopig niet plaatsvindt."

Thermo King Transportkoeling blijft de gebruikelijke service verlenen vanuit haar tien servicevestigingen en met haar mobiele service bij klanten zelf, met in achtname van de hygiene protocollen die wereldwijd worden geadviseerd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions