Clicky

 
Transport Online - Veltrans BV failliet verklaard, drugslab ontdekt in (voormalig) bedrijfspand

Veltrans BV failliet verklaard, drugslab ontdekt in (voormalig) bedrijfspand

Veltrans BV failliet verklaard, drugslab ontdekt in (voormalig) bedrijfspand
05-03-2020 09:42 | Faillissementen | auteur Redactie

WINTERSWIJK - [update 10:18 uur] Voor de rechtbank van Gelderland is op dinsdag 3 maart Veltrans BV failliet verklaard. Volgens de Kamer van Koophandel werkten er bij het bedrijf rond de zes personen.

De oorzaak voor het faillissement is op dit moment niet bekend. Mr. Timmer, curator van het bedrijf uit Winterswijk, was donderdagochtend niet bereikbaar voor een verdere toelichting op het faillissement.

Veltrans, opgericht in 2009, was vooral actief in distributievervoer binnen Europa. Maar zij bemiddelden, volgens de eigen website, ook in vervoer wereldwijd middels zee- en luchtvracht.

Drugslab ontdekt

Donderdagochtend is aan de Driemarkweg een drugslab ontdekt. Het adres waar het drugslab werd ontdekt komt overeen met het adres dat Veltrans communiceert op haar website als contactadres. Tevens staat nog groot de naam Veltrans op het pand. Volgens lokale media zou Veltrans echter sinds september daar niet meer werkzaam zijn.

De politie meldt dat het drugslab werd ontdekt nadat buurtbewoners een penetrante geur roken. Het is nog niet bekend wat voor drugs er zijn gevonden. De straat is voorlopig in beide richtingen afgesloten vanwege politie-onderzoek. Er zijn nog geen verdachten aangehouden, meldt de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden