Clicky

 
Transport Online - DACHSER Air & Sea Logistics Nederland breidt uit

DACHSER Air & Sea Logistics Nederland breidt uit

DACHSER Air & Sea Logistics Nederland breidt uit
02-03-2020 10:33 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

WADDINXVEEN - DACHSER Air & Sea Logistics bereidt zich voor op verdere groei. Het kantoor op Schiphol Airport heeft een verbouwing ondergaan en is uitgebreid naar 300 m², terwijl de vestiging op Maastricht Airport naar een nieuw pand is verhuisd.

Met de recente aanpassingen van de Air & Sea Logistics vestiging in Schiphol en de verhuizing naar een ruimer pand in Maastricht, is logistiek dienstverlener DACHSER klaar voor de toekomst. Op 20 januari 2020 is het kantoor in Schiphol feestelijk heropend, op 27 februari 2020 is ook het nieuwe pand in Maastricht geopend.

Aat van der Meer, Managing Director van DACHSER Benelux: “De afgelopen jaren heeft Air & Sea Logistics zich steeds verder ontwikkeld in de Benelux. De intensieve samenwerking tussen de verschillende divisies binnen DACHSER, wat we Interlocking noemen, heeft positief bijgedragen aan de groei van DACHSER Air & Sea Logistics en geeft reden om voorbereidingen te treffen voor verdere groei. Door elkaars expertise in te zetten en te combineren, kunnen we de totale supply chain aanbieden en de klant optimaal van dienst zijn.”

Wilco Versteegh, Managing Director DACHSER Air & Sea Logistics Benelux, voegt toe: “We hechten grote waarde aan goede communicatie, richting de klant en ook onderling. Op basis van onze gezamenlijke kernwaarden, waaronder openheid, respect, eerlijkheid en gezamenlijke verantwoordelijkheid, dragen we de DACHSER-identiteit uit. Dit schept een vertrouwensband met de klant en vormt een basis voor langdurige samenwerkingen. We kijken ernaar uit deze relaties te versterken en ons netwerk verder uit te breiden, de uitbreiding en verhuizing maken dit mogelijk.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,635

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions