Transport Online - Belgische vrouw overlijdt na slok van met drugs vergiftigde wijn

 


Belgische vrouw overlijdt na slok van met drugs vergiftigde wijn

Belgische vrouw overlijdt na slok van met drugs vergiftigde wijn
27-02-2020 12:14 | Buitenland | auteur ANP/BELGA

SINT-NIKLAAS - Een 41-jarige vrouw uit het Belgische Puurs is in december overleden nadat zij vermoedelijk met drugs vergiftigde wijn heeft gedronken. De vrouw verloor kort na een slok van de drank het bewustzijn. Op 17 december, vijf dagen na het incident, overleed de vrouw in het ziekenhuis in Sint-Niklaas. In haar bloed werd een dodelijke hoeveelheid MDMA en MDA aangetroffen, terwijl zij volgens het Belgische parket niet te linken is aan harddrugsgebruik.

Het parket vermoedt dat buiten de vrouw om met de fles en inhoud is geknoeid. Zo zat er een beige kurk op de fles. Bij de originele wijn, RED Merlot Cabernet Sauvignon 2016 van het Nederlandse merk Black & Bianco, is de kurk zwart. Ook met het omhulsel was gerommeld.

De vrouw werkt bij Belgische fiscale opsporingsdienst FOD Financiën in de Fin Shop waar in beslag genomen goederen verkocht worden. In 2017 raakte een man onwel na het drinken van met drugs vergiftigde wijn die hij daar had gekocht. Sindsdien worden er alleen nog grote partijen en geteste levensmiddelen aan opkopers verkocht. Personeel mag in beslag genomen zaken niet meenemen naar huis, zo stelt de FOD.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden