Transport Online - VDG Real Estate ontwikkelt tweede logistiek centrum voor Brouwers in 's-Hertogenbosch

VDG Real Estate ontwikkelt tweede logistiek centrum voor Brouwers in 's-Hertogenbosch

VDG Real Estate ontwikkelt tweede logistiek centrum voor Brouwers in 's-Hertogenbosch
26-02-2020 10:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

GEMERT - VDG Real Estate ontwikkelt een logistiek centrum voor Brouwers. Het object van ruim 11.000 vierkante meter aan de Rietveldenkade 20 in ’s-Hertogenbosch wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2020 opgeleverd. VDG Unibouw is in november 2019 gestart met de bouw.

Het complete terrein betreft 15.470 vierkante meter, daarop wordt 11.007 vierkante meter bedrijfshal en 182 vierkante meter kantoor gebouwd. In de laadkuil bevinden zich elf loading docks en twee maaivelddeuren. Het is de tweede ontwikkeling van VDG Real Estate op dit bedrijventerrein voor Brouwers, de naastgelegen ontwikkeling van 11.865 vierkante meter werd in 2018 door VDG Real Estate opgeleverd. De logistieke centra delen een containerterminal aan de achterzijde.

Erik van Dijk, directeur VDG Real Estate: “Brouwers heeft in samenwerking met VDG Real Estate een hoogwaardig en ver geautomatiseerd logistiek centrum gerealiseerd en is hiermee klaar voor de toekomst. Ons uitgangspunt bij alle ontwikkelingen is dat de wensen van de gebruiker centraal staan en echt onderdeel van het proces worden deze ontwikkeling is hier een perfect voorbeeld van.”

Brouwers is een familiebedrijf waar transport en logistiek samenkomen. Het is een innovatief transportbedrijf dat gebruik maakt van de laatste technologieën op het gebied van logistics processing en data sharing. Bij de ontwikkeling van dit nieuwe distributiecentrum stond dit dan ook centraal. Zo zijn de afmetingen en indeling volledig afgestemd op de mogelijkheden voor optimale innovatie van logistieke processen.

Toine Brouwer over de ontwikkeling van het tweede distributiecentrum: “Het is dé logistieke oplossing voor ons’’.

De centra zijn gelegen op bedrijventerrein ‘De Rietvelden’, waar onder andere Heineken, Sligro, Makro, Karwei, Bouwmaat en Moonen zijn gevestigd. Met een rechtstreekse aansluiting op de A59 en de A2 nabij is de bereikbaarheid van dit terrein uitstekend.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,311

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions