Transport Online - Piet Loos op 76-jarige leeftijd overleden

Piet Loos op 76-jarige leeftijd overleden

Piet Loos op 76-jarige leeftijd overleden
26-02-2020 10:09 | Overig | auteur Redactie

WOGNUM - [update do 17:17 uur] Op 76-jarige leeftijd is op dinsdag 25 februari Piet Loos overleden. Dat heeft het transportbedrijf Simon Loos bekendgemaakt. Piet Loos nam in 1971 samen met zijn broers het transportbedrijf van zijn vader Simon Loos sr. over die plotseling overleed.

Tot aan 2009 stond Piet Loos aan het roer bij het Wognumse transportbedrijf en bouwde hij het uit tot een solide transportbedrijf.

Nadat Piet Loos in 2009 zijn aandelen in Simon Loos overdroeg aan Simon en Angelique Loos, vond hij het nog geen tijd om met pensioen te gaan en besloot de divisie in transport van zeecontainers als zelfstandige onderneming verder uit te bouwen onder de naam Simon Loos Gorinchem. Onder zijn aansturing groeide ook deze de onderneming uit tot een toonaangevend logistiek dienstverlener met 50 truckcombinaties in de zeecontainerbranche, gespecialiseerd in het transport van 20”, 40” en 45”-containers.

Dit bedrijf verkocht Piet Loos in 2014 aan Florian Beentjes.

Zondag is er in Museum het Loosje gelegenheid om afscheid te nemen van de heer Loos en de familie te condoleren. De uitvaart van piet loos zal in besloten kring plaatsvinden.

Foto: ©Simon Loos

Foto's

 • J.Roeland
  Simon Loos
 • J.Roeland
  Simon Loos
 • J.Roeland
  Simon Loos
 • J.Roeland
  Simon Loos

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen