Transport Online - Twee kinderen zwaargewond bij ongeval in Rotterdam

Twee kinderen zwaargewond bij ongeval in Rotterdam

Twee kinderen zwaargewond bij ongeval in Rotterdam
25-02-2020 13:21 | Ongevallen | auteur Redactie

ROTTERDAM - Een auto met daarin een zestal jongens is maandagavond op de Posthumalaan over de kop geslagen. Alle zes de inzittenden raakten gewond. Twee van de gewonden, een 12- en 13-jarige, verkeren in levensgevaar, meldt de politie dinsdag. Het onderzoek naar de oorzaak loopt nog. 

De auto kwam van de Erasmusbrug de Posthumalaan op. Daar raakte de auto om nog onbekende oorzaak de betonnen barriers die daar de weghelften van elkaar scheiden. De auto lanceerde zichzelf via de barriers en kwam ondersteboven op de andere weghelft terecht. In de auto zaten een 20-jarige bestuurder, een 23-jarige bijrijder en achterin vier kinderen van 12, 13, 13 en 15 jaar. Bij het ongeluk raakte alle inzittenden gewond. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Twee van de gewonden zijn er zeer ernstig aan toe.

De 20-jarige bestuurder is getest op alcohol en drugs en hier was geen sprake van. Het onderzoek naar de oorzaak loopt nog. Het onderzoeksteam van de verkeerspolitie komt graag in contact met getuigen die de auto vlak voor of tijdens het ongeluk hebben zien rijden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,658
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions