Clicky


CLTV Zundert neemt Transportbedrijf Erik Tax over

CLTV Zundert neemt Transportbedrijf Erik Tax over
25-02-2020 10:00 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZUNDERT - De eigenaren van Transportbedrijf Erik Tax BV waren al enige tijd op zoek naar een partner om haar activiteiten op termijn voort te zetten. CLTV Zundert heeft met terugwerkende kracht vanaf 1 januari jongstleden de aandelen van Transportbedrijf Erik Tax BV overgenomen. De activiteiten van Transportbedrijf Erik Tax BV betreffen met name het verzamelen, verladen en transporteren van boomkwekerijproducten. Al ruim vijf jaar wordt de locatie van CLTV Zundert gebruikt als hub (centrale op- en overslagplaats). 

In de visie van CLTV Zundert staat centraal dat zij producten en diensten wil leveren aan haar leden in de agro-sector. Aangezien de activiteiten van Transportbedrijf Erik Tax BV van groot belang zijn voor de boomkwekerij-leden van CLTV Zundert, vindt het bestuur dat deze dienstverlening behouden moet blijven.

Zij is ervan overtuigd dat deze activiteiten ook prima geïntegreerd kunnen worden met haar huidige activiteiten en dat er op meerdere fronten voordelen behaald kunnen worden.

Zowel Erik als Manuela Tax zullen de komende jaren betrokken blijven bij het bedrijf.