Clicky

 
Transport Online - Het is druk op de wegen naar de wintersport

Het is druk op de wegen naar de wintersport

Het is druk op de wegen naar de wintersport
22-02-2020 10:16 | Weer en Verkeer | auteur ANP

DEN HAAG - [update 13:30 uur] Op de wegen naar wintersportgebieden is het zaterdag de hele ochtend al erg druk. Automobilisten krijgen in Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk op meerdere plekken al te maken met vertraging, meldt de ANWB.

In Duitsland is de vertraging op de A7 tussen Ulm en de grens met Oostenrijk rond 13.00 uur opgelopen tot 40 minuten. In Oostenrijk op de B179 Fernpasstrasse stuiten weggebruikers op nog eens een uur oponthoud. De route via de A14/S16 tussen Feldkirch en Landeck kost ze anderhalf uur extra. Wie nu via München en Rosenheim naar Salzburg in Oostenrijk rijdt via de A8 en A93 is ruim twee uur kwijt. Ook terugreizend verkeer is niet filevrij, aldus een woordvoerster. De meeste vertraging is op dit moment via de B179 tussen Nassereith en Füssen, ruim drie kwartier.

In Frankrijk wordt het steeds drukker op de snelwegen ten oosten van Lyon. Ook mensen die vanuit de Franse wintersportgebieden naar huis gaan, krijgen met oponthoud te maken. De verwachting is dat na 14.00 uur de drukte weer afneemt.

Foto's

  • Hurkmans
    Hurkmans

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats