Transport Online - Grote brand in bouwmaterialenhandel in Zwaag

 


Grote brand in bouwmaterialenhandel in Zwaag

Grote brand in bouwmaterialenhandel in Zwaag
21-02-2020 20:35 | Binnenland | auteur ANP

ZWAAG - [update 22:05 uur] In een bedrijfspand in het Noord-Hollandse Zwaag woedt vrijdagavond een grote uitslaande brand. Het gebouw, dat volledig in brand staat, is van een leverancier van bamboe-bouwmaterialen. De brand is overslagen naar een ander pand. De brandweer zet in op het afschermen van de bedrijfspanden die in de buurt staat. De harde wind bemoeilijkt het blussen, zegt een woordvoerder van de brandweer.

Het gebouw staat op industrieterrein Zevenhuis, waarachter een woonwijk ligt. De vlammen zijn op grote afstand te zien. Meerdere eenheden zijn opgeroepen. De rook gaat richting Zwaagdijk en Hauwert en de brandweer adviseert de mensen daar ramen en deuren te sluiten. Vanwege de vele rook is er in de omgeving een NL-Alert verzonden, om vooral de mensen in de nabijgelegen woonwijk te informeren.

Het bedrijf noemt zich op zijn site de Europese marktleider in bamboe producten voor binnen- en buitentoepassingen. Toen de brand uitbrak, was er niemand in het gebouw aanwezig.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,584
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden