Clicky

 
Transport Online - Nachtafsluitingen A15 Botlekbrug in maart

Nachtafsluitingen A15 Botlekbrug in maart

Nachtafsluitingen A15 Botlekbrug in maart
21-02-2020 19:24 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

ROTTERDAM - In verband met werkzaamheden aan de spoorverbinding is de Botlekbrug (snelweg A15) in maart 2020 vijftien nachten afgesloten, telkens van 22.00 uur tot 05.00 uur. De werkzaamheden worden gecombineerd met het reguliere onderhoud om de hinder zo veel mogelijk te beperken.

Werkzaamheden en afsluitingen Botlekbrug

Vanwege de werkzaamheden staat steeds een van de brugdekken omhoog waardoor de brug voor het wegverkeer niet beschikbaar is. Van maandag 2 maart 2020 tot en met zaterdag 21 maart 2020 is de Botlekbrug telkens van maandag tot vrijdag afgesloten voor zowel (vracht)auto's als (brom)fietsers en voetgangers. De afsluitingen zijn telkens van 22.00 tot 05.00 uur. In de weekenden is de brug vanaf zaterdagochtend 05.00 uur weer beschikbaar.

Omleidingen tijdens werkzaamheden Botlekbrug

De omleiding voor het doorgaande wegverkeer is via de Botlektunnel. Voetgangers en (brom)fietsers worden omgeleid via de Spijkenisserbrug en Hartelbrug. De extra reistijd bedraagt 15 tot 20 minuten. De omleiding wordt met gele borden aangegeven.

Vervoer van gevaarlijke stoffen van de Maasvlakte naar Rotterdam (en omgekeerd) dat niet door de Botlektunnel mag, wordt omgeleid via de 'Eilandroute'. Op deze route is echter ook de Wantijbrug in de autoweg N3 afgesloten waardoor de omleiding langer wordt.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,135
Diesel1,822

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats