Clicky

 
Transport Online - ING bevestigt vertrek topman Ralph Hamers naar UBS

ING bevestigt vertrek topman Ralph Hamers naar UBS

ING bevestigt vertrek topman Ralph Hamers naar UBS
19-02-2020 23:58 | Financieel | auteur ANP

AMSTERDAM - ING heeft het aankomende vertrek van topman Ralph Hamers bevestigd. Hij vertrekt op 30 juni bij de bank en gaat vanaf september aan de slag bij de Zwitserse bank UBS. Eerder woensdagavond bracht de Britse zakenkrant Financial Times het nieuws al naar buiten op basis van ingewijden.

Hamers heeft 29 jaar bij ING gewerkt. Sinds 2013 was hij topman bij de bank. "De afgelopen zes jaar heeft Hamers ING getransformeerd in een digitale bank", schrijft de bank in een verklaring.

"Ik ben trots op wat ik heb bereikt in de afgelopen zes jaar", aldus Hamers in de verklaring. "We hebben de reorganisatie afgerond en hebben de Nederlandse overheid volledig afbetaald. Ons klantenbestand is met 20 procent gegroeid. Ik ben ervan overtuigd dat we de stappen hebben genomen om ING voor te bereiden op een digitale en mobiele toekomst."

Hans Wijers, de voorzitter van de raad van commissarissen van ING, vindt het jammer dat Hamers weggaat. "We wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe rol. Zijn visie en klantgerichtheid zijn een inspiratie geweest tijdens zijn jaren als topman."

ING heeft nog geen opvolger voor Hamers benoemd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,581

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats