Clicky

 
Transport Online - De AGRO Merchants Group breidt haar faciliteit op de Maasvlakte uit

De AGRO Merchants Group breidt haar faciliteit op de Maasvlakte uit

De AGRO Merchants Group breidt haar faciliteit op de Maasvlakte uit
19-02-2020 10:12 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - De AGRO Merchants Group, een wereldleider op het gebied van gekoelde opslag en logistieke oplossingen, heeft plannen aangekondigd om hun koelhuis op de Maasvlakte, in de haven van Rotterdam, uit te breiden. De strategische investering zal de totale capaciteit van de faciliteit op meer dan 35.000 palletplaatsen brengen en zal ook het grensinspectiepunt uitbreiden, beide draaien momenteel op de volledige capaciteit.

De faciliteit op de Maasvlakte opende haar deuren in december 2016 en toonde de sterke vraag op de Rotterdamse markt aan doordat de capaciteit snel werd bereikt. Als de drukste containerhaven van Europa en de eerste aanloophaven voor de meeste grote rederijen, is de haven van Rotterdam een toonaangevende import- en export knooppunt voor bederfelijke lading.

AGRO Merchants Maasvlakte is gespecialiseerd in het aanbieden van geïntegreerde koelopslag- en logistieke oplossingen voor de vis- en vleessector, inclusief transport en distributie, douanedocumentatie, veterinaire grensinspectie en entrepot opslag.

De bouwwerkzaamheden van de uitbreiding gaan naar verwachting in april 2020 van start. De uitbreiding van het grensinspectiepunt is naar verwachting operationeel in het derde kwartaal van 2020 en de uitbreiding van de gekoelde opslag zal in het eerste kwartaal van 2021 worden voltooid.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions