Clicky


Martine Sandifort vervangt Gordon na afzeggen theatershow Marc de Hond

Martine Sandifort vervangt Gordon na afzeggen theatershow Marc de Hond
18-02-2020 19:59 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Cabaretier Martine Sandifort gaat vrijdag Marc de Hond interviewen tijdens zijn theatervoorstelling in de Overijsselse plaats Rijssen. Sandifort vervangt Gordon, die een paar dagen van tevoren opeens afhaakte. In eerste instantie stelde de ex-Topper dat hij opeens op reis moest. Maar later stelde hij "geen klik" met De Hond te hebben.

De ex-zanger zou de theatermaker vrijdag interviewen over zijn leven, in het kader van een bijzondere reeks publieke gesprekken die De Hond opneemt voor zijn kinderen. Omdat er weer kanker bij hem is geconstateerd, wil De Hond met de bijzondere tournee een audiovisueel portret van zichzelf maken voor zijn kinderen. Op die manier kunnen James (1) en Livia (3) later hun vader leren kennen, ook als hij zelf "niet zo oud word als ik zelf wel hoop".

Bijna dertig BN’ers doen belangeloos mee aan het project, onder wie Eva Jinek, Janine Abbring, Humberto Tan, Paul de Leeuw, Claudia de Breij en Eric Corton. Ook Gordon had zijn medewerking toegezegd, voor de voorstelling van vrijdag aanstaande in het Overijsselse Rijssen. Maar na het voorgesprek op zondag, liet Gordon opeens weten van zijn medewerking af te zien.

Martine Sandifort gaat met De Hond praten over humor aan de hand van zijn favoriete comedy-momenten. De winst van de productie wordt gedoneerd aan een project ten behoeve van de bestrijding van blaaskanker. De speellijst van Voortschrijdend inzicht, zoals het project is gedoopt, is te vinden op de website van De Hond.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions